top of page

Mijn naam is Sharon van der Sluis (1971).

Ik heb altijd al wat met mensen gehad; wat mensen beweegt en hoe ze in beweging komen. Mensen inspireren en motiveren hebben mij altijd veel energie en voldoening gegeven.
Na ruim 17 jaar te hebben gewerkt in de ICT en de Public Sector - waarvan de laatste 9 jaar als peoplemanager -  zet ik mijn passie voor mensen voort als De Mindfulness Coach.

 

Als manager heb ik veel medewerkers mogen begeleiden bij vraagstukken. En dat is eigenlijk wat ik heel graag doe. Mensen begeleiden op hun eigen levenspad, mensen helpen hun eigen doelen te bereiken.

 

Het heeft bij mij een tijdje geduurd voordat ik wist wat mijn doel was. Ik was niet happy op m’n werk, had stress en wist wel wat ik niet wilde! Met drie jonge kinderen thuis gecombineerd met een drukke baan, leefde ik meer en meer op de automatische piloot en had ik weinig rust en balans in mijn leven. Ik liep letterlijk leeg. Na behoorlijk dichtbij een burn-out te zijn beland, wist ik dat het anders moest. Maar ja, hoe moet dat dan?

 

In diezelfde periode kwam ik in aanraking met meditatie en vervolgens met mindfulness. Dit heeft mij veel rust gebracht. Rust die ik nodig had om erachter te komen waar ik blij van word en waar ik energie van krijg! Tegelijkertijd ben ik opleidingen op het gebied van coaching en NLP gaan volgen.
Dit alles bij elkaar heeft mij het inzicht gegeven dat ik met mensen werken het allerleukste vind en dat het super belangrijk is om iets te doen waar je blij van wordt.

De afgelopen jaren heb ik trainersopleidingen gevolgd bij Het Centrum van Mindfulness in Den Haag (MBCT) en in Amsterdam (MBSR) en daarnaast ben ik gecertificeerd Meditatie Docent (Osmose), Effortless Coach en NLP Master Practitioner. 

Speciaal voor het bedrijfsleven volgde ik bij Bridgeman de opleiding: MBE (Mindfulness Based Emotional Intelligence). 

Als Mindfulness trainer ben ik lid van de VMBN – Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen – categorie 1 (dit is de hoogste categorie), lidnummer 2017970.

 

Met de Mindfulness Coach volg ik mijn hart en doe ik wat ik het leukste vind; mensen coachen op hun levenspad en mensen en groepen begeleiden in mindfulness.

 

Wil jij ook de rust en balans vinden?

Of wil je je hart volgen en je weet niet hoe?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en maak een afspraak voor een gratis skypegesprek of ontdekkingssessie.

Sharon van der Sluis | De Mindfulness Coach
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op.
bottom of page