top of page

Effortless Coaching

Wat is Effortless Coaching?
Effortless Coaching is de manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Geen gemakzuchtig leven, maar een leven vol van positieve energie, met plezier en inspiratie.

Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat we onder moeiteloos verstaan.

 

De Situatie
In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en impulsen en raken daar zelfs aan gewend. Ons biologische systeem moet daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van verdediging, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden. Er lijkt nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven.

We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor teruggehouden.

Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen.

Hoe help ik jou als Effortless Coach?
Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven en ook welke dingen je daar in je huidige situatie van weerhouden. Je gaat zien wat een groot verschil het uitmaakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort.

Ik coach je daarbij om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor blijvende verandering bewerkstelligen. Die gaan we met simpele technieken samen oplossen. Samen ga je een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

 

We starten met een geheel vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin je meer inzicht krijgt in waar je nu staat, waar je graag zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen.

Je gaat gegarandeerd met inzichten naar huis waar je zelf mee verder kan, of waar we samen in een traject aan gaan werken.

 

Interesse? Neem contact met me op en vraag een ontdekkingssessie aan!

bottom of page